Sony Xperia Arco S niet in Nederland, wel in België

Geplaatst door: Wesley Plugers25/07/2012

Update – De Sony Xperia Acro S zal niet in Nederland op de markt komen. Het toestel zal echter wel in buurland België verkrijgbaar zijn. Dit meldde een medewerkster van Sony Mobile ons zojuist!

Bericht eerder vandaag:

We zagen de Sony Xperia Acro S voor het eerst tijdens een persevenement van Sony op 30 mei 2012 in Londen. Tot nu toe heeft het toestel de winkels echter nog niet bereikt. Gelukkig brengt de website ePrice nu als eerste een leverdatum plus de prijs van het toestel naar buiten. We kunnen hem dus ook in Europa ergens in augustus verwachten met een verkoopprijs van omgerekend €603,-! Dit is opvallend te noemen, want de advies verkoopprijs op de website van Sony is €492,-.

Voor diegene die de specificaties van het toestel gemist hebben. De Sony Xperia Acro S is een geavanceerde smartphone die op de markt gebracht wordt met Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich aan boord. Daarnaast is hij voorzien van een 1.5 GHz snelle dual-core processor, een 12 megapixel camera, 1GB RAM en 16GB intern geheugen. Het meest opvallende aan deze smartphone is uiteraard dat hij water- en stofdicht is.

Reacties

  1. linda

    komt sony xperia arco s nog naar nederland?

    Geplaatst op 18/09/2012

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved