GSMpedia live bij de Sony Xperia T hands-on

Geplaatst door: Piet Zweegers19/09/2012

Vandaag zal Sony Mobile NL het nieuwe flagship, de Sony Xperia T aan de Nederlandse pers presenteren. Er zijn twee sessies georganiseerd en met GSMpedia.nl zijn we natuurlijk ook van de partij. Wij sluiten aan bij de middagsessie en zijn erg benieuwd naar wat Sony over de smartphone te vertellen heeft. We zullen je via Twitter dan ook live op de hoogte houden. Je kunt ons op twitter volgen via:

@GSMpedia –¬†https://twitter.com/GSMpedia

De Sony Xperia T werd in Berlijn tijdens het IFA al gepresenteerd en toen hebben we ook even kort de tijd gehad om met de smartphone te spelen. De mensen van Sony op de beursvloer konden niet veel van onze vragen beantwoorden. We wilden namelijk graag weten wanneer de smartphone in de winkels zou liggen, dat is dus iets waar we vanmiddag zeker een antwoord op verwachten te krijgen.

Verschillende benchmark scores hebben inmiddels al aangetoond dat de dual-core Krait processor van de Sony Xperia T zich kan meten met de huidige generatie quad-core smartphones. We zijn dan ook erg enthousiast over het James Bond toestel.

Onze sessie start om 12:00.

Reacties

 1. Lars

  Komt hier nog een review van?

  Geplaatst op 21/09/2012
  • Piet

   Hoi Lars,

   Jazeker, college Jan gaat de Sony Xperia T uitgebreid testen. De gebruikersreview komt snel online! Vandaag al vast een kleine preview, een video opgenomen met de GSM. Houd de site in de gaten

   GSMpedia.nl

   Geplaatst op 21/09/2012

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved