Samsung Galaxy S3 krijgt WiFi certificaat

Geplaatst door: Piet Zweegers31/01/2012

Eind vorige week vingen we al een glimp op van wat de Samsung Galaxy S3 moet gaan worden. Het toestel met de naam Samsung GT-i9300 was even te zien op de website van Samsung. Helaas was dit voor korte duur en tastte we al snel weer in het duister. Vandaag kwam de Galaxy S3 echter wederom onze radar binnen gevlogen.

De Samsung GT-i9300 dook vandaag op bij een aanvraag voor een WiFi certificaat. De schermafbeelding van deze aanvraag kun je hieronder bekijken. Dit zorgt er uiteraard voor dat de geruchten omtrent erg toenemen. Daarnaast lijkt het er nu steeds meer op dat de Galaxy S3 op het Mobile World Congress in Barcelona aan het einde van februari aangekondigd zal worden.

Samsung Galaxy S3 Wifi

Reacties

 1. Eise

  Gaaf als die echt dual band gaat worden, want heb thuis een netwerk die ook 5 GHz aankan. Ik lees elke post die maar enigszine over de Galaxy S3 gaat. Ben zo benieuwd wat de uiteindelijke specs zullen zijn en helemaal of het toestel zijn hoge verwachtingen waar kan maken, dwz nog betere camera, batterij.. Maar als de geruchten waarheid blijken zou ik dus echt bijna een gat in de lucht springen.. Even wachten nog al wordt dat volgens mij voor iedereen die naar de S3 uitkijkt steeds moeilijker.. Liefste wil je hem nu al in je handen hebben….

  Geplaatst op 31/01/2012
 2. Mathijs Ruiter

  De Samsung Galaxy S2 ondersteunt ook al 5.0 GHz Wifi-netwerken!
  Kwam ik laatst toevallig achter, omdat ik sinds kort ook een Dual-Band Router heb.
  Ik vind alleen de signaalsterkte een beetje tegenvallen.

  Geplaatst op 01/02/2012

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved