Nu: Draadloos opladen Samsung Galaxy S3

Geplaatst door: Piet Zweegers02/08/2012

Een van de meest interessante eigenschappen van de Samsung Galaxy S3 is dat je de mobiele telefoon draadloos kunt opladen. Het officiële accessoire voor de smartphone is voorlopig nog niet beschikbaar, maar de Zuid-Koreanen hebben wel gezegd hier hard aan te werken.

Als je niet op het officiële accessoire wil wachten, dan kun je een apparaatje van Zens gebruiken. Het bedrijf heeft zojuist haar eigen draadloze oplaadstation voor de Samsung Galaxy S3 gepresenteerd. Bij de charging kit is een speciale achterkant bijgesloten die draadloos opladen mogelijk maakt. Natuurlijk is er zowel een witte als een blauwe achterkant voor allebei de versies van de Galaxy S3.

De charging pad (het station) is overigens ook compatibel met andere apparaten die aan de Qi standaard voldoen. Op de website van zens zien we dat je de Apple iPhone 4S bijvoorbeeld ook kunt voorbereiden voor gebruik met het oplaadstation.

Zens zal het draadloze oplaadstation vanaf september kunnen leveren voor een bedrag van 69 euro. De prijs voor het officiële Samsung accessoire is nog niet bekend.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved