Gerucht: Galaxy S4 wordt aangekondigd op MWC2013

Geplaatst door: Joey Heesters17/09/2012

De meeste onder ons zullen nog niet uitgekeken zijn op de populaire Galaxy S3. Samsung blijkt echter al plannen te hebben voor een opvolger. De Korea Times meldt namelijk dat de release van de Galaxy S4 gepland staat voor het begin van 2013. Volgens een anonieme ‘insider’ van Samsung, zal de smartphone worden aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. Dit evenement vindt plaats in februari.

De anonieme tipgever vertelt ook dat deze beslissing drie dagen na de aankondiging van de iPhone 5 werd gemaakt. Dit gerucht zegt ons dat we de Galaxy S4 (of Galaxy S IV) dus in maart kunnen verwachten. Dit is slechts tien maanden na de internationale release van Samsung haar huidige topmodel, de Galaxy S3.

Volgens de geruchten zal de nieuwe Galaxy smartphone een groter scherm krijgen dan zijn voorganger. De Galaxy S3 heeft een 4.8 inch beeldscherm, maar dit model zou over een 5 inch beeldscherm gaan beschikken. Het toestel zal een Exynos processor aan boord hebben, maar in de Verenigde Staten zou de Galaxy S4 mogelijk een andere chipset krijgen. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de LTE frequenties.  De processor zal een quad-core variant zijn.

Het zijn slechts geruchten, dus het zou kunnen dat de specificaties en de releasedatum incorrect zijn. De geruchten komen van een insider van Samsung. Deze is echter anoniem, dus wij zetten enigszins twijfels bij de betrouwbaarheid. Hopelijk horen we snel meer over deze nieuwe topper van Samsung!

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved