Galaxy Note 2 zou 13 megapixels camera krijgen

Geplaatst door: Wesley Plugers10/09/2012

De smartphone-wereld is zo nu en dan een beetje een vreemde wereld. Aan de ene kant concurreren grote fabrikanten met elkaar, maar aan de andere kant zijn het ook elkaars grootste klanten. Denk maar eens aan de relatie tussen Samsung en Apple. Vandaag dook opnieuw zo’n apart verhaal op. Al ruim voor de lancering van de Samsung Galaxy Note 2 doken geruchten over de specificaties van het toestel op. Volgens verschillende bronnen zou hij een 13.0 megapixels tellende digitale camera meekrijgen.

We weten inmiddels dat de Samsung Galaxy Note 2 voorzien is van een 8.0 megapixel camera, maar waren die geruchten dan onzin? Nee is het antwoord. De intentie en de wil was er zeker van Samsung, maar het probleem lag bij Sony! Zij konden de nieuwe camera niet voldoende leveren, waardoor Samsung terug moest vallen op een oudere camera. Ander verontrustend nieuws voor Samsung is de reden waarom Sony de camera’s niet kon leveren. Het Japanse bedrijf had ze namelijk al beloofd aan LG!

Jammer voor Samsung en je hoopt natuurlijk op het allerbeste, maar dat neemt niet weg dat een 8.0 megapixels camera prima is!

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved