Nieuwe afbeeldingen Motorola X Phone, codenaam: Ghost

Geplaatst door: Piet Zweegers03/05/2013

De Motorola X phone zou het eerst toestel van Motorola moeten worden nadat het bedrijf over werd genomen door Google. De verwachtingen zijn door deze overname hoog gespannen, er zijn nu mogelijk nieuwe afbeeldingen van de nieuwe mobiele telefoon verschenen.

Er lekten al eerder foto’s uit, maar dit keer claimen de bronnen dat het werkelijk om de Motorola X Phone gaat. Dat is nog niet alles, ook de codenaam is naar buiten gekomen: ‘Ghost’.

Erg goed kun je de Motorola X Phone niet zien, hij is verpakt in een case die ervoor moet zorgen dat het definitieve design niet bekend wordt. Volgens de bron is de achterkant wel de officiƫle achterkant van de GSM.
motorola google x phone
De telefoon in de afbeelding komt overeen met geruchten die eerder uitlekten. De aansluiting voor de headset zit precies in het midden aan de bovenkant en aan de rechterkant vinden we de volumeknoppen en de aan/uit toets.
motorola x phone 2
Eerder dacht men dat de Ghost pas in augustus of later gelanceerd zou worden, de bron weet te vertellen dat dat niet klopt en dat de release gewoon gepland staat voor juli. Het prototype dat je hier ziet heeft overigens een 720p display, de uiteindelijke versie krijgt net zoals de huidige Android toppers een 1080p Full-HD beeldscherm.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved