Motorola X Phone wellicht door FCC getoond

Geplaatst door: Joey Heesters11/05/2013

Voordat een smartphone de markt mag betreden, moet een fabrikant eerst enkele dingen doen. De apparaten moeten aan de voorwaarden voldoen en dat wordt vooraf gecontroleerd. Het bedrijf moet de telefoon of tablet vooraf inleveren bij elektronicawaakhond FCC. Vandaag is er een bijzonder toestel bij het FCC gepasseerd. Het is niet bekend om welk model het gaat, maar het typenummer wijst in de richting van de veelbesproken Motorola X Phone.

Er zijn meerdere namen voor het nieuwe model van Motorola. In Nederland wordt het toestel vooral aangeduid als X Phone, maar in het buitenland wordt ook vaak de XFON benoemd. Dat komt omdat EVLeaks onlangs wat foto’s liet uitlekken, die een onbekende smartphone voor provider AT&T toonde. De telefoon zou meerdere typenummers krijgen, namelijk XT1055 en XT1058. Wellicht is een variant voor de internationale markt en de ander een LTE versie.

Motorola heeft een schets bij het FCC ingeleverd. Het blijft een schets en daarom zijn er niet al te veel details te zien. Als je de schets vergelijkt met een eerder uitgelekt prototype zijn er wel degelijk overeenkomsten. Het lijkt erop dat de fabrikant binnenkort daadwerkelijk de X Phone gaat introduceren. Helaas biedt het FCC geen informatie over de specificaties. Eerdere geruchten zeggen dat het model een 1.7GHz quad-core processor en Android 4.2.2 aan boord heeft.
motorola x phone

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved