Motorola met 2 Ghz processor op komst?

Geplaatst door: Piet Zweegers14/09/2012

We hebben er niet al te veel aandacht aan besteed, maar vorige week presenteerde Motorola een aantal nieuwe smartphones. Een daarvan is de Motorola Droid RAZR M die in de Verenigde Staten onder andere door Verizon verkocht wordt. Er is een nieuwe variant van deze GSM bij het FCC opgedoken en in de documenten die deze intstelling online heeft gezet valt iets opvallends op.

De nieuwe variant zou wel eens de internationale versie, de Motorola RARZ M zijn. In de lijst met specificaties staat bij maximale CPU frequentie: 2000 Mhz. Als dit klopt wordt de GSM de eerste smartphone met een 2 Ghz processor. Ik betwijfel of de informatie klopt, het scherm zou namelijk een resolutie van slechts 897 x 540 pixels hebben waar een HD display met zo’n processor toch meer op zijn plek zou zijn.

Een andere mogelijkheid is dat het plaatsje bij de pagina niet klopt en dat het om een nieuw toestel van Motorola met een Intel processor gaat. Het bedrijf zal op 18 september in Londen een nieuw toestel presenteren dus wellicht hebben we daar nu de specificaties al kunnen zien. Met dit evenement richt Motorola zich op ‘Taking you to “The Edge”‘. We houden je op de hoogte.
motorola benchmark

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved