LG Optimus 3D op komst

Geplaatst door: Jan Zwartkruis25/01/2011

The Phonehouse lijkt onbedoeld een nieuwe mobiele telefoon van LG aangekondigd te hebben. Op hun website maakten zij melding van een GSM met de naam LG Optimus 3D. Het zou een nieuwe smartphone zijn die in staat is om zowel video’s in 3D op te nemen als af te spelen. Er is hier geen 3D bril voor nodig.

Op de website heeft The Phonehouse nog een afbeelding van de LG Optimus One gebruikt, maar de naam LG Optimus 3D zou natuurlijk wel logisch zijn. Er worden geen specificaties of andere USP’s bij genoemd, maar een echte 3D telefoon zou natuurlijk wel heel gaaf zijn. Hieronder een screenshot van de website.
LG Optimus 3D

LG liet eerder al zien dat zij in staat zijn om televisie schermen te produceren die 3D beelden af kunnen spelen zonder dat er een bril nodig is om deze te bekijken. Het zou mooi zijn als LG deze techniek ook op de LG Optimus 3D weet toe te passen. De eerstvolgende gelegenheid om deze primeur te presenteren is het Mobile World Congress in Barcelona. We zijn benieuwd of de LG Optimus 3D daadwerkelijk gepresenteerd zal worden.

Extra aanwijzing komst LG Optimus 3D

We hebben wel een nieuwe aanwijzing gevonden die erop duidt dat de LG Optimus 3D wel degelijk op komst is. Het blijkt namelijk dat de domeinnaam LGoptimus3d.nl al geregistreerd is en op naam van LG Electronics Benelux staat. Die website is momenteel nog niet online. Eerder deed LG dit ook al bij de LG Optimus 2X en die GSM werd toen ook niet lang na deze vondst gepresenteerd. LG heeft ons nu wel erg benieuwd gemaakt naar de LG Optimus 3D. Hieronder het bewijs:

lg optimus 3d domein

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved