Persafbeelding HTC One Max toont vingerafdrukscanner

Geplaatst door: Joey Heesters11/10/2013

Het is allang geen geheim meer dat de HTC One Max binnenkort wereldkundig wordt gemaakt. Er wordt gesproken over een aankondiging op 15 oktober aanstaande. Dagelijks zoeken we Weibo af om te kijken of we nog nieuwe informatie en afbeeldingen kunnen vinden. Vandaag verscheen hier een nieuw plaatje dat wellicht de eerste persfoto van de HTC One Max met vingerafdrukscanner is.

Er zijn al uitnodigingen verzonden voor events die HTC tussen 15 en 18 oktober houdt. Het betekent waarschijnlijk dat de phablet in verschillende landen een persconferentie gaat meemaken. Wanneer een lancering nadert, zien we vaak meer materiaal op het internet verschijnen. De vingerafdrukscanner op de HTC One Max is eerder al door de Wall Street Journal bevestigd.

De afbeelding die we vonden is wellicht een officiƫle persafbeelding voor Aziƫ. In de tekst worden enkele specificaties beschreven die in overeenstemming zijn met eerdere geruchten. De HTC One Max beschikt vermoedelijk over een 5.9 inch full-HD beeldscherm en 1.7GHz quad-core processor. HTC gebruikt helaas een Snapdragon 600 in plaats van een Snapdragon 800 chipset.

Het toestel kan rekenen op 16GB intern geheugen en 2GB RAM. De batterij heeft een capaciteit van 3300 mAh en er is ook een UltraPixel camera aanwezig. Waarschijnlijk wordt de HTC One Max samen met de nieuwe HTC Sense 5.5 skin onthuld. Hierdoor zouden er functies voor een vingerafdrukscanner zijn en komt er een niet-storen modus.

htc one max

ToestelMin. / SMSDataGem. p/mTotale kostenBekijk

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved