Meer informatie gelekt over WP8 toestel van HTC

Geplaatst door: Joey Heesters17/09/2012

Veel fabrikanten hebben al Windows Phone 8 toestellen aangekondigd, zoals de Nokia Lumia 920 en de Samsung Ativ S. Naar verwachting zal HTC ook een WP8 toestel aankondigen op haar volgende event, dat 19 september plaats vindt. Er is echter al informatie online gezet over een Windows Phone 8 toestel. Deze informatie blijkt inmiddels te zijn verwijderd door HTC.

Enkele dagen voor de officiële introductie zette HTC informatie online over een nieuw Windows Phone 8 toestel. De smartphone draagt de naam “Elation” en zou deels betere specificaties aan boord hebben dan HTC One X, die van Android voorzien is. Volgens enkele bronnen beschikt de HTC Elation over 1GB werkgeheugen, 32GB intern geheugen en een 1.4GHz quad-core processor. Het toestel zou een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels hebben.  Verder is er geen LTE verbinding aanwezig, maar de smartphone ondersteunt wel 3G, NFC en Bluetooth.

HTC zou haar nieuwe model hebben voorzien van een 8 megapixels camera en een frontcamera met een resolutie van 1.3 megapixels. Aan de achterkant zijn twee led-flitsers aanwezig, zodat de fotokwaliteit beter is. De Elation is uitgerust met een batterij, die een capaciteit van 2000mAh heeft. In vergelijking, de HTC One X heeft slechts een accucapaciteit van 1800mAh. Wij zijn erg benieuwd naar dit nieuwe toestel, jullie ook?

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved