Yahoo personeel geen keuze meer uit Blackberry

Geplaatst door: Joey Heesters18/09/2012

Een bedrijf dat het afgelopen jaar veel tegenslagen heeft gehad, is RIM, de maker van Blackberry. Het merk is lang niet meer zo populair als voorheen en de verkopen zijn dan ook flink gedaald. Het lijkt erop dat Blackberry nog een extra tegenslag kan verwachten. De CEO van Yahoo, Marissa Mayer, heeft het personeel laten weten dat ze een nieuwe smartphone mogen uitzoeken. Het lijstje biedt echter geen keuze tot een Blackberry.

Marissa Mayer heeft een nieuw plan geintroduceerd bij Yahoo, namelijk “Yahoo! Smart Phones, Smart Fun!” Je zult je waarschijnlijk afvragen, waarom Yahoo deze miljoenen kostende actie uitvoert? Nou, het management is van mening dat medewerkers van het bedrijf minimaal over dezelfde middelen als de consument moeten beschikken.  Zo kunnen medewerkers denken en doen zoals de meerderheid van de gebruikers van Yahoo doen. Natuurlijk moet het meer geïnformeerde- en gemotiveerde medewerkers opleveren.

De medewerkers hebben keuze uit een iPhone 5, Nokia Lumia 920, HTC EVO 4G LTE, HTC One X en een Samsung Galaxy S3. Yahoo zal ook de abonnementskosten voor het toestel betalen. Daarbij gaan ze niet langer IT ondersteuning bieden voor Blackberry’s. Wij vinden het in ieder geval een leuk plan van Yahoo!

 

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved