Blackberry nieuws deze week

Geplaatst door: Wesley Plugers31/10/2010

Er was heel wat Blackberry nieuws de afgelopen week. Het belangrijkste nieuws was natuurlijk de officiële introductie van de Blackberry Bold 9780. Het gerucht hing al geruime tijd in de lucht, maar nu is die er dan ook echt. En het mooie is dat deze nieuwe Blackberry ook in Nederland uitkomt. Het is de 2e Blackberry die uitgebracht is met hun nieuwe besturingssysteem Blackberry 6. De eerste telefoon met dit besturingssysteem was de Blackberry Torch 9800. Die steeds meer gespot wordt en waar we ook hele positieve reacties op binnen krijgen van Nederlandse gebruikers. De Bold 9780 is de opvolger van de Blackberry Bold 9700 en het grote verschil is de camera, het besturingssysteem en het interne geheugen. Een complete lijst met specificaties vind je op de review pagina.

Shazam update voor Blackberry Torch 9800

Deze week was ook de update voor de muziek applicatie Shazam gereed, waarbij een paar kleine bugs specificiek met betrekking tot de Blackberry Torch 9800 opgelost zijn. Goed nieuws dus.

Hippe sterren met Blackberry’s

Veel Amerikaanse sterren worden gespot met een Blackberry en dat is natuurlijk hele goede reclame voor het bedrijf achter de Blackberry’s, Research in Motion. Verleden week zagen we onder andere Enrique Iglesias en Jay Z met hun Blackberry zwaaien. Deze week zagen we drie knappe dames met een Blackberry lopen;  Christina Aguilera en Gwyneth Paltrow en Katie Holmes. Zoals je ziet heeft Christina er zelfs 2.

Reacties

  1. terry

    En de blackberry style 9670 dan?

    Geplaatst op 31/10/2010
  2. agus salim

    Salam

    Geplaatst op 30/03/2014

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved