iPhone 5 toch in oktober met 3.5 inch display?

Geplaatst door: Jan Zwartkruis24/03/2012

iphone 5Het gonst van de geruchten over de nieuwe iPhone. Afgelopen week publiceerde we het bericht waarin te lezen is dat verschillende Amerikaanse bronnen uitgaan van een iPhone 5 met 4.6 inch display en dat het toestel al in juni op de markt zal komen. Vandaag lezen we echter weer een aantal tegenberichten.

Apple zou de iPhone 5 gepland hebben voor oktober, precies een jaar na de lancering van de iPhone 4s, en deze van een 3.5 inch display voorzien, zoals de huidige iPhones. Die grootte van het display staat volgens iMore (de bron) niet helemaal vast. Verder zou de nieuwe generatie iPhones voorzien zijn van 4G LTE, wat ook aanwezig is bij de nieuwe iPad.

We blijven de geruchten over de nieuwe smartphone van Apple uiteraard op de voet volgen en houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Wat is jouw wens? Een iPhone met 4.6 inch display of een iPhone met 3.5 inch display? Laat je reactie achter..

Reacties

 1. Roy

  Ik zou een grotere iphone willen heb zelf nu namelijk de 4S werkt nu prima op IOS 5.1 batterij gaat veel langer mee vooral in standby stand. Maar als de iphone 5 uitkomt zou ik graag een
  4 inch willen.

  Geplaatst op 24/03/2012
 2. kees

  ik vind het eigenlijk wel prima zo’n 3,5 inch display maar ik hoop wel dat het scherm wat breder is, en ik vind het ook niet erg dat hij later komt want ik wil nog genieten van mijn iphone 4s, ik vind het belachenlijk dat apple om het jaar een nieuwe iphone heeft en dan verwacht iedereen dat hij in een half jaar tijd er al is?? jezus mensen zij soms echt gierig

  Geplaatst op 24/03/2012

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved