Xiaomi Mi-3 krijgt 5" Full-HD display en Snapdragon 800 CPU

Geplaatst door: Piet Zweegers20/03/2013

Misschien ken je het merk Xiaomi wel. Het is een Chinese fabrikant van mobiele telefoons waar ik eerder al ooit over geschreven heb. Waarom, deze toestellen zijn niet eens in Nederland te krijgen?

Nou, zij maken smartphones met opvallend goede specificaties die ook nog eens voor een zeer lage prijs te koop zijn. Ik zou willen dat de Mi-2 of de nieuwe Xiaomi Mi-3 ook in de Nederlandse winkels zou verschijnen.

De Mi-3 (of Mi-Three) is volgens geruchten de derde generatie van Xiaomi’s smartphone en belooft ook weer veel goeds. Er heeft nog geen officiële presentatie plaatsgevonden, maar als dit soort specificaties kloppen, dan worden wij toch wel heel nieuwsgierig.

Xiaomi zou de Mi-3 standaard met Google Android 5.0 uit willen rusten dus ik denk dat we zeker tot Google I/O volgende maand moeten wachten voordat we van het bedrijf iets over het toestel te horen krijgen. Volgens het gerucht zou er onder andere een 5 inch 1080p Full-HD display en een Snapdragon 800 processor op de lijst met specificaties staan. De Krait 400 kernen van deze CPU zijn geklokt op een indrukwekkende 2.3 Ghz.

Verder kunnen we een 13 megapixels camera en 3000 mAh batterij verwachten. Er is nog niets bekend over prijzen, maar de eerste twee toestellen van Xiaomi kostten bij introductie zo’n €240,- Worden jullie nu net zo nieuwsgierig als ik ben?

Reacties

 1. kurwa

  Kan niet wachten tot ie komt!!

  Geplaatst op 20/03/2013
 2. willem

  Nou zo’n wil ik ook wel.
  Waar en wanneer te verkrijgen?

  Geplaatst op 21/03/2013

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2013 GSMPedia - all rights reserved